Slette timeregistreringer
Slette en timeregistrering
Du kan slette en timeregistrering direkte fra Timer hvis den ikke skal være med.
Slik sletter du en timeregistrering:
- Finn timeregistreringen du vil slette.
- Klikk på de tre prikkene til venstre på registreringen.
- Velg søppelbøtteikonet
- Bekreft at du vil slette registreringen.
Når du har bekreftet slettingen, blir timeregistreringen fjernet.
Viktig å vite
En slettet timeregistrering kan ikke gjenopprettes. Du bør derfor kontrollere at du sletter riktig registrering før du bekrefter.
Kun en timeregistrering kan slettes om gangen.
Ansatte kan også selv slette timeregistreringer i Min Capitech, så fremt føringen ikke er godkjent, og deres tilgangsstyring tillater dette.